ProCASA 2 EUROPA, prin Divizia de Consultanta – Fonduri Europene si avand alaturi grupul nostru puternic de societati.

Va poate obtine banii necesari realizarii dorintelor si visurilor dumneavoastra.

Avem posibilitatea de a va sprijini prin:

  • consultanta in realizarea unui dosar eligibil pentru accesarea de fonduri europene
  • demararea unei afaceri si ajutorul ulterior in dezvoltarea acesteia, prin ajutor la infiintare – inmatriculare, daca este vorba despre o firma noua.

In faza de implementare va putem ajuta prin:

  • asigurarea serviciilor de evidenta contabilita, bilanturi si auditare, resurse umane,
  • consultanta in scopul optimizarea activitatii

si foarte important, 

  • promovare produselor, serviciilor sau activitatilor societatii 
  • publicitate in toate mijloacele de informare media si instrumentele care apartin grupului nostru, prin ziarele care apartin grupului nostru: ziarul national ,,GARDIANUL” si ziarul regional ,,Realitatea damboviteana”,
  • publicitate in grupurile noastre de Facebook care totalizeaza zeci si zeci de mii de membrii, ajungand prin distribuiri directe la dispozitia a peste 1, 5 milioane de membrii.

Adica va putem ajuta, in principiu, cu tot ce aveti nevoie sa incepeti si sa va dezvoltati afacerea demarata cu banii obtinuti cu ajutorul grupului nostru.

Asta inseamna promovare profesionala, pentru ca una dintre societatile grupului se ocupa in special cu prezentarea si promovarea afacerilor partenerilor nostri pe internet.    Si toate acestea fac parte din pachetul de baza.

Suntem parte a unui grup puternic, cu structuri si instrumente solide, care o sa va ajute sa obtineti bani si sa reusiti sa-i folositi ulterior, in asa fel incat sa va aduca profituri substantiale.

Este un sistem inovator, folosit cu succes in Europa si Statele Unite. Este vorba despre serviciile integrate ale unui grup puternic de firme care activeaza in domenii diferite in folosul dumneavoastra, ca sa va poata ajuta in toate aspectele si domeniile de care aveti nevoie pentru a obtine sumele de bani si rezultatele dorite, de la inceperea afacerii si pana la transformarea ei intr-o sursa sigura de bani nerambursabili, profit si bunastare pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Impreuna cu dumneavoastra initiem afaceri, le dezvoltam, cream locuri de munca si ajutam oamenii cu initiativa ca dumneavoastra, aflati la inceput de drum, ce doresc sa se realizeze din punct de vedere material si personal si sa aiba in scurt timp toate resursele necesare unei vieti linistite (o casa mare si frumoasa, o masina care sa va reprezinte, vacante, etc).

Facem acest lucru si pentru societati comerciale.

Asta pentru ca meritati si pentru ca aveti sprijinul nostru!

Ajutorul nostru consta in atragerea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile, prin intocmirea planurilor de afacere si a implementarii ulterioare a proiectelor.

Mai mult decat atat, va stam la dispozitie cu servicii integrate de publicitate si promovare a afacerii dumneavoastra la un nivel foarte greu de atins in Romania, asta presupunand costuri foarte mari, dar la noi aceste servicii suplimentare sunt practic gratuite, pentru ca fac parte din pachetul de servicii oferit.

Avem echipe de oameni competenti, cu ani de experienta in domeniu, care, pe baza ideii dumneavoastra de afacere si a aptitudinilor si cunostintelor pe care le aveti, va vor ajuta sa puneti bazele unei reusite, inchegand astfel o afacere de succes.

Va stam la dispozitie cu orice informatii si va oferim tot suportul necesar.

Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site sau folositi formularul de contact online.